Mutkatonta palvelua ja turvallisia asennuksia!

Mutkatonta palvelua ja turvallisia asennuksia!

Sähköturvallisuus Pori

Mistä toimiva sähköistys syntyy?

Ammattitaitoinen sähköasentaja, laadukkaat sähkötarvikkeet, hyvä projektinhallinta ja asiakaspalvelu ovat avaimia toimivaan ja turvalliseen sähköistykseen. Tarkat sähkösuunnitelmat, huolelliset sähköasennukset ja hyväksyttyjen sähkötarvikkeiden käyttö kohteessa luovat kestävän perustan sähkölaitteistoille ja -järjestelmille. Porin PataSähkön avulla onnistut!

Miten tilaat sähkömiehen?

Soita numeroon: 044 238 0085
tai lähetä viestiä.

Entä millaisia sähkötöitä voit itse tehdä?

Joitakin sähkötöitä voit tehdä toki myös itse. Jos teet sähkötyöt itse, on hyvä kysyä ammattilaiselta neuvoa ja opastusta niiden toteutukseen. Sähkötapaturmat ja -palot aiheuttavat vuosittain lukuisia henkilö- ja kiinteistövahinkoja (Tukes). Patasähköstä saat asiantuntevaa konsultointiapua kodin sähköistykseen. Paras keino saada sähköturvallisia toteutuksia on kuitenkin ottaa aina yhteyttä ammattilaiseen. 

Hyvässä sähkösuunnitelmassa näkyvät nykyajan energiatehokkuuden vaatimukset ja mahdollisuudet

Uusin tekniikka laitteissa ja koneissa antaa suuren painoarvon energiasäästöratkaisuille. Erilaiset energiatehokkuuden määräykset ja lisääntynyt ympäristötietoisuus, niin yritysten sisällä kuin heidän asiakkaidensa keskuudessa, ohjaavat kohti niukempaa energiakäyttöä. PataSähkön sähkösuunnitelmat luodaan tehokkaita energiaratkaisuja silmällä pitäen. Tämä näkyy suoraan energiakustannuksissa, niin kodin kuin yritysten sähkösuunnitelmat tehdään PataSähkössä viimeisintä tekniikkaa silmällä pitäen.

Millaista sähköistystä olet vailla?

Porin PataSähkö palvelee ammattitaidolla kohteessa kuin kohteessa. Kerro meille lisää kohteestasi, kartoitamme tilanteen ja kerromme miten toteuttaisimme kohteesi sähkötyöt turvallisesti. Katso tarkemmat yhteystiedot!