Sähkösaneerausta Porista

Kiinteistöjen, laitteiden ja koneiden sähköremontit edullisesti

Sähkösaneeraus Porin PataSähkö Oy toteuttaa tarvitsemasi sähkösaneeraukset turvallisesti ja edullisesti. Ammattitaitoinen sähkömies on varma valinta esimerkiksi kiinteistöjen perusparannuksiin. Meiltä onnistuvat niin vaativat kuin pienemmätkin sähkötyöt aina peräkärryjen valojen vaihtoon. Toteutamme sähkösaneerausta mm. Porin, Rauman ja Tampereen alueella. Toimitamme myös sähkökaapelit ja muut sähkötarvikkeet asiakkaille asennettuina tai tarviketoimituksina.

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

Porin PataSähkö Oy palvelee koneiden, laitteistojen sekä kodin ja muiden kiinteistöjen remontoijia ammattitaidolla. Sähkösaneeraus kannattaa aina, sillä uusi sähköistys on turvallinen ja energiatehokas ratkaisu kohteessa kuin kohteessa.

Katso tarkemmat yhteystiedot

Viallinen sähkölaite tai -järjestelmä on vakava turvallisuusriski

Usein vanhojen koneiden, laitteistojen ja kiinteistöjen sähköistykset ovat paitsi energiasyöppöjä myös moderneja ratkaisuja riskialttiimpia. Pöly, kosteus, huonot liitokset, toimimattomat sähköasennukset ja väärät käyttömenetelmät altistavat sähköiskuille ja sähköpaloille. Uusimalla sähköistys voidaan jatkaa koneiden, laitteistojen ja kiinteistöjen käyttöikää.

Miten tilaat sähköremontin?

Soita numeroon: 044 238 0085 tai lähetä viestiä. 

Sähkösaneeraus on tehokas ja kannattava energiaremontti.

Ota yhteyttä

Säännöllinen tarkastus on tärkeää

Vaikka sähkölaitteisto tai -järjestelmä olisikin asennettu oikein, se ei ole ikuinen ratkaisu. Sähköjärjestelmien kuntoa tulee seurata kaikissa tilanteissa ja tarvittavat sähkösaneeraukset ja -tarkistukset tulee teetättää aina pätevällä ammattilaisella.

Vanhassa vara parempi, uusi sähköistys jatkaa käyttöikää

Vaikka varsinainen laite tai kone olisikin vanha, Porin PataSähkö Oy kannustaa asiakkaitaan kierrättämään ja kunnostamaan niitä. Uusi sähköasennus jatkaa laitteistojen ja koneistojen käyttöikää turvallisesti. Sähköremontti on usein kustannustehokas, energiaystävällinen ja kunnioittaa kestävän kehityksen periaatteita.