Mutkatonta palvelua ja turvallisia asennuksia!

Mutkatonta palvelua ja turvallisia asennuksia!

Sähkösaneerausta Porista

Kiinteistöjen, laitteiden ja koneiden sähköremontit edullisesti

Sähkösaneeraus PataSähkö toteuttaa tarvitsemasi sähkösaneeraukset turvallisesti ja edullisesti. Ammattitaitoinen sähkömies on varma valinta esimerkiksi kiinteistöjen perusparannuksiin. Meiltä onnistuvat niin vaativat kuin pienemmät sähkötyöt aina peräkärryjen valojen vaihtoon. Toteutamme sähkösaneerausta mm. Porin, Rauman ja Tampereen alueella. Toimitamme myös sähkökaapelit ja muut sähkötarvikkeet asiakkaille asennettuina tai tarviketoimituksina.

Miten tilaat sähköremontin?

Soita numeroon: 044 238 0085
tai lähetä viestiä.

Sähkösaneeraus on tehokas ja kannattava energiaremontti. 

Viallinen sähkölaite ja -järjestelmä on vakava turvallisuusriski

Usein vanhojen koneiden, laitteistojen ja kiinteistöjen sähköistykset ovat paitsi energiasyöppöjä, myös turvallisuusriskejä. Pöly, kosteus, huonot liitokset, toimimattomat sähköasennukset ja väärät käyttömenetelmät altistavat sähköiskuille ja sähköpaloille. Uusimalla sähköistys voidaan jatkaa koneiden, laitteistojen ja kiinteistöjen käyttöikää.

Säännöllinen tarkastus on tärkeää

Vaikka sähkölaitteisto tai -järjestelmä olisikin asennettu oikein, se ei ole ikuinen ratkaisu. Sähköjärjestelmien kuntoa tulee seurata kaikissa tilanteissa ja tarvittavat sähkösaneeraukset ja -tarkistukset tulee teetättää aina pätevällä ammattilaisella.

Vanhassa vara parempi, uusi sähköistys jatkaa käyttöikää

Vaikka varsinainen laite tai kone olisikin vanha, PataSähkö kannustaa asiakkaitaan kierrättämään ja kunnostamaan niitä. Uusi sähköasennus jatkaa laitteistojen ja koneistojen käyttöikää turvallisesti. Sähköremontti on usein kustannustehokas, energiaystävällinen ja kestävän kehityksen periaatteita kunnioittava.

Miten voimme auttaa?

Kerro kohteestasi, PataSähkö palvelee koneiden, laitteistojen sekä kodin ja muiden kiinteistöiden remontoijia ammattitaidolla. Sähkösaneeraus kannattaa aina, uusi sähköistys on turvallinen ja energiatehokas ratkaisu kohteessa kuin kohteessa. Katso tarkemmat yhteystiedot!