Sähkötyöt Porissa

Vaativista sähköurakoista pienempiin sähköasennuksiin

Sähköasennukset tulee aina teetättää sähköalan ammattilaisella. Porin PataSähkö Oy toteuttaa kodin, teollisuuden ja koneiden sähkötyöt asennuksineen mm. Porin, Rauman ja Tampereen alueella. Meiltä saat niin vaativat sähköurakoinnit omakotitaloihin kuin pienemmät sähköasennukset vaikkapa peräkärryn valoihin. Saat tarvittaessa myös sähkökaapelit ja muut sähkötarvikkeet asennettuna tai tarviketoimituksina.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Porin PataSähkö Oy toteuttaa tarvittavat sähköasennustyöt asiakkaan tarpeen mukaan. Kartoitamme mielellämme kohteesi ja kerromme, miten toteuttaisimme sähköasennukset kustannustehokkaasti.

Yhteystiedot

Koneiden sähköasennukset

Toteutamme kaikenlaisten koneiden ja laitteiden sähköasennukset määräysten mukaisesti. Esimerkiksi laitteiden ja koneiden johtoviat ovat vaarallisia, joten ne kannattaa tarkastuttaa ja asennuttaa uudelleen sähkömiehellä. Uudella sähköistyksellä jatkat monen vempeleen käyttöikää.

Miten tilaat sähköasennuksen?

Soita numeroon: 044 238 0085 tai lähetä viestiä.

Ota yhteyttä

Kodin ja muiden kiinteistöjen sähköasennukset

Meiltä saat kaikki tarvittavat sähköasennukset kotiin ja vapaa-ajan asuntoon. Olipa kohteesi uudisrakennus tai perusparannusta vailla oleva omakotitalo, olethan yhteyksissä.